Hvordan vælger jeg det bedste lingeri

October 20, 2014

buy-lingerie

Om en mand gør det for hans særlige dame eller en kvindelig er shopping for sig selv, at vælge lingeri kan være en vanskelig opgave. Kvinder har forskellige kropstyper og mens nogle ønsker at fremhæve visse aktiver, hvoraf mange fokusere på, hvad der er bedre venstre skjult. Med denne type tøj, er det mere om holdningen fremkaldte end kropstype af kvinden. Følg disse tips til at træffe et valg, der flaunts det bedste og bringer den sexede side.

Hvis bryster er knudepunkter, kigge efter bh og trusse sæt eller bamser, at funktionen underwires for støtte. Store-breasted kvinder bør vælge demi-cut bh’er og dem med små talje råbe vælger korsetter, der kan tilpasses til timeglas form. Et korset er den perfekte måde at give lift og vise kavalergang. Fair flået kvinder ser godt ud i sort korsetter mens dem med tan eller mørk hud toner ser attraktive i hvidt.

Boy shorts er en af de seneste modetrends og selvom de måske ikke traditionelt lingeri, de er fremragende til at fremhæve balderne. En bh eller korsetmager parret med dreng shorts gøre den perfekte kombination for kvinder med flotte derrieres. Tilføj et par højhælede sko til aflang og tone balder og ben og fuldføre look ved at udjævne på nogle baby olie.

Kvinder med lange ben kan forstærke deres Gams ved at bære høj-cut glider og hofteholdere. Slips er også perfekt til damer, der er bekymrede over at udsætte alt for meget hud og dem, der forsøger at skjule deres maver. Et korset er en anden måde at trimme inches fra taljen uden at afsløre for meget. Når du går beskeden, brug stilethæle og fed makeup at skrue op for sex appeal.

Ladies shopping for sig selv bør overveje, hvad mænd foretrækker. Enkle farver, ukomplicerede stilarter, og en god pasform top deres lister. Mænd ønsker ikke at blive distraheret fra kurverne i kroppen, og de foretrækker undertøj, der ikke er vanskelige at fjerne. De hader at se kvinder, der er ubehageligt og konstant trækker på deres bh’er eller undertøj.

Lingeri skal være en fornøjelse at shoppe for, ikke noget at frygte at købe. Undertøj, der gør kvinder føler sig selvsikker og sexet vil altid være vindere. Vælg en stil, der er attraktivt, behageligt, og fremhæver det positive, mens skjule negative. Kvinder ser bedst, når de er glade i deres egen hud, og hvad dækker det.

Comments are closed.