Hvordan forbereder man en første altergang fest for din datter

September 3, 2014

Din datters første kommunion er en meget speciel begivenhed. At se hende så dejlige i hendes hvide Samfund kjole og vide, at hun er klar til at deltage i den eukaristiske fejring kan gøre enhver forælder ønsker at smide en First Communion fest! Som en stolt forælder er det kun naturligt at ønske at fejre din datters første kommunion. Faktisk er mange mødre og fædre forberede uger eller endda måneder forude for deres datters Konfirmation fest. Gøre partiet behageligt og mindeværdig for din datter og alle andre kan virke som en vanskelig opgave, men planlægge og visualisere begivenheden kan bidrage til at gøre denne særlige fest en succes. Følg denne tjekliste til at hjælpe dig i gang:

tema

3115Vælg et passende tema for festen. Temaet kan være relateret til First Communion eller påske. Du kan også gå for ikke-religiøse temaer som prinsesse tema eller Alice i Eventyrland tema, hvor din datter og hendes venner kan simpelthen bære deres favorit piger konfirmationskjoler til 2014. Glem ikke at inddrage din datter i planlægningen. Spørge hende, hvordan hun, hvordan mener om et bestemt tema vil hjælpe dig til bedre at organisere partiet.

Invitationer

En Konfirmation parti er en anden fantastisk mulighed for at bringe familie og venner sammen.

Tænk på at invitere særlige mennesker til at deltage i din datters første kommunion parti som dette er også et godt tidspunkt at fællesskab med dem. Når du har sat sammen en gæsteliste, finde tid til at ringe til dem på forhånd, så de kan blive ordentligt informeret om, når og hvor af partiet. I stedet for at købe dyre kort, sende simple DIY invitationer.

mødested

Vælg et sted, afhængigt af budgettet og plads, du har brug for. Overvej hvor mange mennesker der kommer og hvilke aktiviteter er inkluderet. Haver, rummelige værfter, lokale parker og endda kirkemøde haller er stor part spillesteder, der koster lidt eller nul. Hvis du tror, ​​at rydde op eller forbereder fødevarer er for stor en opgave at håndtere, kan du altid lave en reservation på din favorit restaurant. De fleste restauranter tilbyder part pakker, der omfatter underholdning og gratis brug af deres festsale. Glem ikke at forberede en blanding af livlige kristne sange til festen. Du kan også bruge duftende stearinlys, hvide balloner og bånd til at dekorere sted.

fødevarer

Det er klogt at bekræfte dine gæster fremmøde. Har en endelig optælling for besøgende om dagen før lejligheden. Kog eller bage noget mad, som du kan forberede i god tid. Serveres udsøgte sund mad, som børnene elsker. Få ekstra leverancer udefra, så du ikke bliver nødt til at forlade partiet just in case du løber tør for ting. For at gøre tabellen se endnu mere præsentabel, kan du bruge en kurv af smukke blomster eller frugter som en centerpiece.

aktiviteter

Hvad er en fest uden spil eller sjove aktiviteter? Hvem sagde, at døtre i deres første kommunion kjoler, ikke kan have det sjovt ved altergang partier? Mens din datter ser billedet perfekt i hendes smukke kjole, glem ikke, at hun stadig er bare en lille pige, der ønsker at have det sjovt på sin egen kommunion parti. Planlæg aktiviteter både børn og voksne vil nyde til festen. Ansigtsmaling, dans, spille nogle sjove familie spil som Pin halen og Bibelen trivia spil, selv ansætte enten en klovn eller en tryllekunstner til at gøre en magisk vis kan næsten helt sikkert give timevis af underholdning.

Comments are closed.