Festkjoler – Top 10 stilarter

August 5, 2014

Der er intet som en virkelig stor fest kjole til at gøre du føler dig ophidset, attraktive og sexet. At finde den rigtige festkjoler online er en af ​​de ting, mange kvinder finder ekstra udfordrende, så lad os tage et kig på top ti fest kjole stilarter, du kommer til at se denne sæson.

festkjole

1. Mini dress – Dette er en flerårig favorit, fordi det er sådan en stor stil for dem, der ønsker at vise deres ben til den bedste virkning. Mini kjole længder spænder fra den ultra korte (knap dækker numsen) til midt på låret længde, hvilket giver dig masser af muligheder for at finde en, der virker bedst på din krop.

2. Stropløs -. En klassisk part se, at finde en flot stropløs kjole er noget du kan altid regne med. Bustline nedskæringer varierer fra dybe styrter, indsamler, lige snit til nøglehullet overdelen.

3. Tynde stropper – For mange kvinder, en kjole med knap-der tynde stropper er en glimrende måde at vise en smule sexet skulder uden at bekymre sig om, hvordan kjolen sidder på deres bustline. De pæne ting om denne stil er, kan du finde stropper, der går over skulderen, rundt i halsen i en grime form, på kryds og tværs i ryggen, og meget mere.

4. Asymmetrisk -. Denne kjole er stor, og du kan variere udseendet af tynde skulderstropper, en skulderrem, en stropløs kjole. Den asymmetriske form er stor, som det trækker opmærksomheden væk fra problemområder.

5. Tunika -. Dette er en alsidig festkjole stil, fordi du kan bære den som en stand alone kjole eller som en lang tunika over et par sexede, leggings. Kig efter en tunika lavet af et stof, der virkelig skinner, og som bevæger sig pænt med en komfortabel drapere hele din krop.

6. Skede -. Hvis du har kurver at vise så er den stil for dig. En figursyet hylster er en perfekt måde at lade din krop skinne, plus du kan finde dem i en lang række af stoffer og længder, der passer til dine præferencer.

7. Big skuldre -. Denne sæson du finder mange vidunderlige fest kjole valg med store, brede skuldre. Det er en stor stil, som du kan have masser af sjov med det.

8. Pailletter -. Den sequined kjole er et must-have for enhver fest garderobe, fordi der er intet som det, når det kommer til at fange øjet. Kig efter klassiske pailletter dækker hele kjole, eller bare nogle perfekt placeret sequined accenter; enten måde, vil du være i centrum for opmærksomhed på dansegulvet! Denne stil er meget populært for sommeren 2014. Besøg website såsom http://www.bridesire.dk at finde din drøm pailletter festkjole i dag

9. Cutouts -. Mange forskellige kjoler viser udskæringer i denne sæson, der spænder fra dybe kaster halsudskæringer til formede udskæringer langs taljen, hofter eller mave. En fantastisk udskæring tilføjer interesse og sexappeal uden at gå for langt, og viser for meget hud, så intet er overladt til fantasien.

10. Swing -. Denne stil kjole er typisk lavet med en flydende, drapering stof, der bogstaveligt talt bevæger sig og gynger med alle dine kropsbevægelser. Fra længere længder (mid-kalv) til ekstra mini længder (lige under numsen) en attraktiv swing stil kjole gør ikke kun din krop ser fantastisk, men også fanger hans opmærksomhed med din enhver bevægelse.

Comments are closed.