Fem brudekjoler til gravide

December 11, 2014

Er du gravid, men du er ved at gifte sig? Intet problem! Der er en masse af brudekjoler gravid som du kan finde på markedet i disse dage. Her er de top 5 kjoler til bryllup, der er de mest populære og mest plukket af gravide kvinder.

Empire talje Brudekjoler – vi ved alle, at imperium taljen kjoler er meget smuk på en gravid kvinde. Dette øger de smukke træk ved en gravid kvindes krop.

Wrap omkring kjoler – hvem ville ikke sige nej til en indhyllingsafstand kjole? Denne type kjole er kendt for at være en af de mest flatterende til gravide. Hvorfor ikke have det som en stil af din kjole, men en længere en, ikke? Du vil helt sikkert elske hvordan dette vil kramme din gravide krop og hvordan det vil bringe ud den smukke dig på trods af tilsætningen pounds og voksende mave.

WSM0197_01

Finde flere brudekjoler @ Bridesire

Tube kjoler – rør brudekjoler er meget populær som denne stil er, hvad brude normalt bære under deres bryllupsdag. Gravide brude er ikke en undtagelse fra denne bestemt stil. Disse kjoler udstråler enkelhed og elegance på samme tid.

Brudekjoler med ærmer – hvis du føler selvbevidst og du ikke ønsker, at dine arme at stå nøgne, der har en brude kjole, der kommer med ærmer og en U-hals vil helt sikkert gøre dig smuk og komfortabel under din bryllupsdag.

backless kjoler – med det voksende mave, intet nogensinde kan stoppe en gravid brud fra at bære en backless eller halterneck brude kjole. Denne brudekjole vil udtrykke din feminine side og vil gøre dig ser meget smuk.

Disse er nogle af de bedste kjoler til bryllup for gravide kvinder. Du kan vælge, hvad stil du ønsker at bære til dit bryllup. Hvis du planlægger at skjule den voksende mave, er det dog bedre, at du ikke gør det ved at tilføje en masse stof og gøre den kjole “ballon”, da dette vil kun gøre dig endnu større. Det er altid rart, at du bliver enkel og detaljerne i din bryllup kjole meget minimal. Som de siger, “Enkelhed er skønhed”. Også, hvis du ikke har lyst til at shoppe efter et moderskab kjole til dit bryllup i en butik, kan du altid få det skræddersyet, hvis du kender en designer, der kan gøre din brudekjole.

Bare rolig, så længe du vælger den brudekjole, der vil gå med din teint og krop type, vil du helt sikkert se godt ud på din bryllupsdag.

Comments are closed.