Få øjenvipper forlængelse af den mere smuk du

August 20, 2014

Lange og tykke øjenvipper har altid været et symbol på skønhed og vil altid forblive at være en. Med de forskellige måder at få eyelash extensions, nu enhver kvinde kan følge deres drøm om at få dem, saftig funklende øjne, når som helst de ønsker.

Lash extensions er dybest set en måde at gøre dine eksisterende øjenvipper mere udvidet og længere end før. Eyelash extensions er enten semi-permanent eller permanent. Der er en anden kategori af falske øjenvipper, der er en én gang slid og er normalt bæres med makeup og taget ud, når du tager din makeup. Når vi taler om udvidelser men det er semi permanent eller permanent virkning, at vi overvejer.

eyelash-extensions

Med semi-permanent eyelash extensions, er der igen to måder at få dem gjort. Til at starte, vil du få hjem baseret forlængelse kits af forskellige mærker og sorter. Alt hvad du skal gøre er at vedhæfte disse øjenvipper på dine naturlige øjenvipper med hjælp af et klæbemiddel. Disse hjem baseret kits kræver, at du være mere præcis i ansøgningen. Hvis ansøgningen er pæne og højre, så vil du få det ønskede resultat. Desuden er kvaliteten af øjenvipper også spørgsmål i at give dig det udseende, du ønsker, samt komfort niveau i forvaltningen af ​​dem over dine øjne.

En meget god mulighed i semi permanent øjenvipper går til en professionel ekspert. En professionel ekspert vil foreslå dig den rigtige form af øjenvipper, der vil passe til din stil i form af tykkelse, farve og grader af krøller. Under denne behandling, vil du modtage en afslappende miljø ligesom en spa, hvor eyelash extensions er sat på din naturligt eksisterende øjenvipper. Disse udvidelser kræver røre op sessioner hver 2 til 3 uger, så en mere langvarig effekt bibeholdes. Også denne metode er dyrere som forventet, når sammenlignet med hjem baseret kit option

Den permanente udvidelse dybest set indebærer en enkelt kirurgisk session, hvor øjenlågene implanteres med nye hårsække. Disse hårsækkene vil vokse ind i øjenvipper, der vil være større tykkelse og længde. Efterhånden som de vokser, vil den professionelle trimme dem og justere deres grader af krølle at indgyde ind i din naturlige øjenvipper og give dig en fyldigere og dybere ser som før. Dette er den mest kostbare af alle de muligheder og langtidsholdbare samt.

Med øjenvipper udvidelse, ville du ikke behøver at gå til nogen mascara, øjenvipper fortykkelse og curling cremer eller eventuelle curlere. Så alle de kvinder derude gå videre med disse henrivende øjne med eyelash extensions.

Comments are closed.