Betydningen af fitness træning for kvinder

May 21, 2014

Arbejde ud på gym er kommet en lang måder fra at være en alle mandlige aktivitet til noget kvinder opfordres til at deltage i. Vores stadig mere sundhed og image bevidste samfund lægger pres på alle for at forbedre deres fysik, uanset alder eller køn. Mens fitnesscentre i dag kan bruges af begge køn, skal det påpeges, at fitness-krav for kvinder er anderledes end mænd. Mens mænd typisk fokusere på at opbygge muskelmasse, en kvinde bør fokus være på at forbedre muskeltonus, tabe sig og styrketræning. Mange øvelser udelukkende designet til kvinder fokuserer på mavemusklerne og musklerne i den øvre ryg.

Close-up of three girls with dumbbells.

Her er fem grunde til, at kvinder bør omfavne gymnastiksalen liv og begynde at arbejde på at styrke deres kroppe:

En fysisk sund krop med stærke muskler vil gøre dine daglige gøremål meget lettere. Mange kvinder er overrasket over hvor meget lettere det er at løfte en belastning af vasketøj eller bagful af dagligvarer efter at de har gjort et par ugers styrketræning. Ikke blot vil regelmæssige fitness træning forbedre en kvindes styrke med en kæmpestor 30 til 50 procent, vil det også i høj grad mindske risikoen for muskel stamme eller rygskade i hendes hverdag.

Kvinder er ofte utilfredse med deres nuværende vægt og er altid på udkig for at kaste et par pounds. En regelmæssig træning session på gym for kun to eller tre gange om ugen vil vise mærkbare resultater efter kun to måneder ikke kun vil du miste £ 3,5 af fedt, men du vil også igen to pounds af fast muskel. Derudover kan mange muskel bygning øvelser fremskynde kroppens naturlige stofskifte sats, hvilket betyder at du vil brænde kalorier hurtigere end nogensinde før.

Mange kvinder er i risiko for knogleskørhed, når de bliver ældre. Regelmæssig vægttræning på gym kan reducere denne risiko, da det styrker knoglerne og øger mineral tætheden i rygsøjlen.

En masse kvinder stole udelukkende på slankekure for at sænke kolesterol og forbedre deres blodtryk, vil desværre slankekure kun fungere, hvis kombineret med regelmæssig motion. Cardio træning kombineret med vægttræning kan gå en lang vej at reducere din vægt og bekæmpe risikoen for hjertesygdomme og diabetes.

Kvinder, der opretholder et konstant fitness-program på deres lokale træningscenter er ikke kun sundere, men også gladere og mere selvsikker som godt. En sund, fysisk fit krop berøvet de normale ømhed og smerter spiller en stor rolle i at opretholde en positiv tankegang og solrig disposition.

Selvfølgelig ikke alle kan bruge flere ugentlige sessioner på gym at holde sig i form. Kvinder, der simpelthen ikke har tid eller mulighed for at træne i et motionscenter hver dag skal engagere sig i den daglige walking øvelser for at holde sig i form. Starter langsomt, siger 10 til 15 minutter hver dag, bør gøre det trick for første timere. Strækker er et must, før de indleder nogen form for fysisk aktivitet; ikke bøje dine led og muskler før en træning er bare beder om problemer. Kvinder, der allerede lider af ledsmerter og knoglesygdom bør overveje at gøre deres træning i puljen i stedet. Svømning kan være en god måde at holde sig i form uden at lægge for meget stress på knogler eller led.

Husk altid at holde hydreret hele din træning; drikke masser af vand for at undgå dehydrering og kramper. Laste op på kulhydrater før en træning kan give dig, at løft af ekstra energi, du har brug for virkelig at anstrenge dig.

Uanset om du finde tid til at gå til en gym hver uge eller træne alene hjemme, regelmæssig motion er vigtigt for kvinder i alle aldre. Ikke alene vil det efterlade dig at se og føle bedre, kan regelmæssig motion hjælpe med at forhindre mange af de medicinske problemer, der plager en masse kvinder, når de bliver ældre.

Comments are closed.